Van West Koeltechniek bv | vloeistofkoelers

Wanneer u een hoogwaardige en kwalitatieve vloeistofkoeler nodig heeft, schakelt u Van West Koeltechniek bv in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en seriematig produceren van zowel lucht- als vloeistofkoelers. Hierbij streven we te allen tijde de meest hoogwaardige kwaliteit na. Wanneer u een vloeistofkoeler aanschaft via ons bedrijf, bent u verzekerd van een koeler die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

 

Wat voor vloeistofkoeler heeft u nodig?

 

Bij Van West Koeltechniek bv zijn we gespecialiseerd in het seriematig produceren van compacte waterkoelers als onderdeel van bijvoorbeeld koffiemachines, maar ook als doorstromers en drinkwatermachines. Daarnaast produceren wij bierkoelers, leidingwaterkoelers en staande drinkwaterkoelers. Deze laatste koelers worden regelmatig geplaatst in kantoorruimtes en vergaderzalen.

 

 

Ontdek ons aanbod aan vloeistofkoelers

 

Hieronder ziet u een selectie van mogelijke vloeistofkoelers die wij produceren. Door onze efficiƫnte en relatief kleine organisatie kunnen we op korte termijn de productie van uw vloeistofkoeler realiseren. In sommige gevallen kunnen we de koelers zelfs direct uit voorraad leveren. Voor alle mogelijkheden die we te hebben, vragen we u contact met ons op te nemen. U bereikt ons via het telefoonnummer +31 (0) 525 651 358, het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen. We zijn u graag van dienst.