Van West Koeltechniek bv | luchtkoelers

Bent u op zoek naar een producent die een luchtkoeler van hoogwaardige kwaliteit voor u kan produceren? Dan is Van West Koeltechniek bv uw partner! Wij zijn namelijk al zo’n honderd jaar de specialist op het gebied van vloeistof- en luchtkoeling en hebben al vele bedrijven en particulieren in Gelderland en de rest van Nederland aan koelers van hoogwaardige kwaliteit geholpen. Niet alleen zijn we bezig met het seriematig produceren van deze koelers, maar ook met het ontwerpen ervan. Wanneer u specifieke wensen of eisen hebt omtrent uw luchtkoeler, zijn wij uw producent!

 

Kies voor een kwalitatief sterke luchtkoeler

 

Als luchtkoeler producent kunt u bij ons terecht voor luchtkoelers voor onder andere buffetkoeling, monsternamekoeling, vitrinekoeling, comfortkoeling en warmtepompen. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen en seriematig produceren van koelmachines om zo op een kwalitatief sterke en efficiënte manier tot een goed product te komen. Wanneer u voor luchtkoeling aanklopt bij ons bedrijf uit Gelderland, weet u dus zeker dat u een luchtkoeler van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Kies een exemplaar uit onze standaard voorraad of geef uw wensen aan ons door. In onze werkplaats in Gelderland gaan we graag voor u aan de slag met een ontwerp voor een luchtkoeling op maat.

 

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

Bent u benieuwd wat onze specialisten uit Gelderland voor u kunnen betekenen op het gebied van luchtkoeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 525 651 358 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We zijn benieuwd naar uw wensen omtrent een luchtkoeler en denken als ontwerper en producent graag met u mee over de beste oplossingen voor uw situatie. Ons deskundige team staat voor u klaar wanneer u ze nodig heeft!