Kwaliteit en duurzaamheid

Van West Koeltechniek bv ontwikkelt en assembleert met een klein team van vakmensen koelmachines en warmtepompen in een eigen productiehal in ’t Harde. Dit kan een zelfstandig werkend eindproduct zijn, maar ook als een onderdeel van een machine.

 

Vloeistofkoelers en luchtkoelers
De vloeistofkoelers worden voornamelijk gebruikt voor het koelen van drinkwater, frisdrank en bier. De luchtkoelers zijn o.a. voor koelkasten, buffetten, vitrines of afvalwaterbemonstering.

De producten worden afgezet via de groothandel, installateurs en in een enkel geval direct aan de eindgebruiker in sectoren zoals de grootkeukenindustrie, machine-industrie, offshore- industrie, horeca, laboratoria, scheepvaart, retail en bij nagenoeg alle Nederlandse ministeries.

 

Betrouwbaarheid
Van West Koeltechniek bv is:

- DEKRA gecertificeerd
- Een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf
- Een NVKL erkent Lid.
Wij werken conform een kwaliteitshandboek gelijkwaardig aan ISO9001

 

Service
Voor service op locatie wordt een beroep gedaan op STEK- en VCA gecertificeerde servicebedrijven met een professioneel uitgeruste servicewagen. Deze bedrijven zijn bekend met onze koelers en systemen. Voor directe service heeft Van West Koeltechniek bv de beschikking over een eigen servicewagen.